Om oss

Livsgnist Omsorg startet 1. november 2023 og utfører skreddersydde helse-, pleie- og omsorgstjenester. Dette i form av hjemmesykepleie, hjemmehjelp og mye mer. Livsgnist Omsorg er helprivat og har per dags dato ingen avtale med kommunene. Ønsker du hjelp og bistand fra oss tar du direkte kontakt med oss. Vi er et supplement til, eller et alternativ til de kommunale helsetjenestene. 

Vi har base i Hustadvika og leverer tjenestene våre til innbyggere i Hustadvika, Aukra og Molde. Bla deg nedover fanen "tjenester" for å utforske hva vi kan tilby. Vi følger de lovverk tilsynsmyndighetene fører tilsyn med.

Livsgnist Omsorg ble grunnlagt med en lidenskap for helhetlig og fullverdig sykepleie og omsorg. Vårt team av ansatte er dedikerte til å tilby profesjonell og personlig omsorg for våre tjenestemottakere. Vi forstår at hver enkelt person er unik, og vi tilpasser våre tjenester for å møte individuelle behov og preferanser. 

Vårt team av ansatte er nøye utvalgt og opplært til å gi omsorg og assistanse med medfølelse og respekt og har blitt tuftet på våre verdier. Med Livsgnist Omsorg kan du være trygg på at du eller dine kjære er i gode hender. Vi tar ansvar for å levere kvalitetstjenester som vi selv ville ønsket for våre nærmeste. Du blir alltid møtt med et smil. 

Vårt mål er å gjøre en positiv forskjell i livene til våre tjenestemottakere ved å gi dem muligheten til å bo bedre i sitt eget hjem. 

Vår visjon 

Livsgnist Omsorg skal bidra til økt livskvalitet, skape livsgnist og trygghet i hverdagen til våre tjenestemottakere og pårørende gjennom omsorg, fellesskap og glede. 

Vår visjon er å være den skinnende stjernen som lyser opp livene til de vi bistår, og bidra og tilrettelegge for at livsgnisten kan blomstre uansett livsfase.  

Gjennom omsorgsfulle tjenester, meningsfulle aktiviteter og oppriktige samtaler, søker vi å gi våre tjenestemottakere den styrken de trenger for å navigere i livet. Vi ønsker å være følgesvenner, motivatorer og støttespillere, og å legge til rette for øyeblikk som fylles med glede og betydning. 

Vi tror på at våre tjenester kan forvandle liv ved å bringe lys til mørke dager, skape gode minner, og gi våre tjenestemottakere muligheten til å blomstre som individer. Etisk standard

Livsgnist Omsorg er forpliktet til å levere helse- omsorgstjenester med høy etisk standard og integritet. Vårt fokus er å gi omsorg og støtte til våre tjenestemottakere som er i tråd med deres individuelle behov og ønsker.

Respekt og verdighet: Vi anerkjenner hver tjenestemottakers unike identitet og rett til å bli behandlet med respekt og verdighet. Vi lytter aktivt til deres stemmer, og tar hensyn til deres personlige preferanser og valg.

Konfidensialitet: Alle kundeopplysninger blir behandlet konfidensielt og med hensyn til personvernet. Vi er forpliktet til å beskytte tjenestemottakers privatliv og sørge for at deres personlige opplysninger er trygge. Vi har taushetsplikt. 

Inkluderende og mangfoldig omsorg: Vi ønsker å skape et inkluderende miljø som respekterer ulikheter og mangfold. Våre ansatte er opplært til å være kulturelt sensitive og tilpasse omsorgen etter kundenes kulturelle bakgrunn og verdier.

Transparens: Vi er åpne og ærlige i all vår kommunikasjon med tjenestemottakere og deres pårørende. Vi gir tydelig informasjon om våre tjenester, priser og vilkår, slik at en eventuell tjenestemottaker eller pårørende kan ta informerte valg.

Kvalitet og sikkerhet: Vi arbeider kontinuerlig for å opprettholde høy kvalitet i våre tjenester og sørge for sikkerheten til våre tjenestemottakere. Vårt personale er kompetent og erfarent, og vi følger nøye med på endringer i omsorgsbransjen for å kunne tilby best mulig omsorg. Vi betaler tilskudd til Norsk Pasientskadeerstatning (NPE) for å sikre våre tjenestemottakere i tilfelle uforutsette hendelser oppstår. 

Vi forplikter oss til å handle i henhold til disse etiske prinsippene hver dag. Vår målsetning er å gi omsorgstjenester som bygger på tillit og trygghet, og som skaper glede og livsgnist i livene til våre tjenestemottakere og deres pårørende.


Verdiløfte

Kjøper du tjenester fra oss, skal du kunne oppleve økt trygghet, frihet og livgsglede, enten du er tjenestemottaker eller pårørende.

Trygghet - Personale med god kompetanse, som kjenner deg, og som du er trygg på, som kommer til avtalt tid.

Frihet - Når vi hjelper deg, slik at du kan leve livet slik du ønsker.

Livsgnist - Gjennom gode opplevelser.


Logo 

Vi tror på kraften av farger og hvordan de kan påvirke humøret til mennesker. Derfor har vi valgt rosa og gult som våre signaturfarger - farger som symboliserer omsorg, glede, og vitalitet. 

Vårt hjerte i logoen representerer vår omsorg og medfølelse for våre tjenestemottakere.  

Fargene i vår logo, vår nettside og vår uniform representerer vår identitet som en varm og omsorgsfull tjenestetilbyder.