Ansatte

Karoline Marie Eidem 

Grunnlegger, daglig leder, spesialsykepleier

Med en lidenskap for omsorg, en dyp forståelse for menneskers behov og en visjon om å skape positiv forandring, har Karoline trådt inn i verdenen av helse- og omsorgstjenester med et mål om å bringe glede, trivsel og støtte til de som trenger det mest. 

Dette er et hjerteprosjekt for meg som tar sikte på å gi omsorg og støtte til våre våre medborgere!

Karoline har en omfattende akademisk bakgrunn, med en bachelorgrad i sykepleie og videreutdanning innen akuttmedisinsk sykepleie. Karoline er dermed spesialsykepleier i akuttmedisinsk sykepleie. 

Med over åtte års erfaring som sykepleier fra både spesialist - og kommunehelsetjenesten har Karoline opparbeidet seg svært god erfaring fra yrket. Karoline har tidligere erfaring fra hjemmesykepleie, akuttpsykiatri, nyfødt intensiv, medisinsk sengepost, psykiatrisk bofellesskap, kommunal akutt døgnpost og legevakt. Over en periode jobbet Karoline i nordsjøen som offshoresykepleier og ble drillet i helse, miljø og sikkerhet. 

Som akuttsykepleier har Karoline avansert kunnskap innenfor fagfeltene akutt- og allmennmedisinsk sykepleie, inkludert kunnskap om systematisk klinisk undersøkelse og vurdering. Herunder kommer også triagering, rask akuttvurdering og behandling av kritiske tilstander. Hun har også omfattende kunnskap om medisinadminitrasjon, og er dyktig i å overvåke pasienters tilstand og reagere raskt på endringer. 

Karoline leder et engasjert team av omsorgspersonell som deler samme visjon om å gi omsorg av høyeste kvalitet til våre kunder. Vårt team er opplært i å møte kundenes behov med omsorg, respekt og dyktighet. 

Edvard Heimen 

Medeier og assistent

Med en unik kombinasjon av erfaring fra psykiatrien, teknisk dyktighet som prosessteknikker offshore, og en solid bakgrunn innen trening og kosthold, beriker han vårt team på mange måter. 

Med erfaring fra psykiatrien, har Edvard utviklet en dyp forståelse for og omsorg til mennesker med psykiske helseutfordringer. Han har en unik evne til å møte mennesker med empati og respekt, og hans erfaring vil bidra til å skape en varm og støttende atmosfære for våre tjenestemottakere. 

I tillegg til hans erfaring fra psykiatrien, er Edvard en dyktig prosessteknikker med solid erfaring fra arbeid offshore. Han har en imponerende evne til å håndtere komplekse oppgaver, ta raske beslutninger og opprettholde ro i kritiske situasjoner, og dette gjenspeiles også i vår omsorgstjeneste. Han har i forbindelse med sin stilling offshore blitt sertifisert røykdykker og innehar kurs i utvidet førstehjelp. Han trener på førstehjelp hver tur offshore.

Edvard sin solide erfaring med trening gir en ekstra dimensjon til vårt omsorgsrepetoar. Han har en dyp forståelse for betydningen av trening, kosthold, helse og velvære. Hans ekspertise er uvurderlig i å tilrettelegge og oppmuntre våre tjenestemottakere til å oppnå og vedlikeholde en sunn livsstil. 

Med Edvards mangfoldige bakgrunn, tror vi på en helhetlig tilnærming til omsorg som tar hensyn til både psykisk, fysisk og emosjonell velvære. Han er opptatt av å integrere trening og aktiviteter i våre omsorgstjenester for å fremme et sunt og balansert liv for våre tjenestemottakere. Han har kurs i aktivitetsledelse og er godkjent trener 1 i Fræna Atletklubb. 

Edvard vil ha fokus på aktivitetstjenester både individuelt og i fellesskap med andre. Han vil du også kunne møte dersom du ønsker å trene. Les mer om dette under treningaktiviteter.